A Lepence Spa vendégei minden nap színes programok mellett pihenhetik ki fáradalmaikat.

Wellness részlegünkön vízitornákkal, pilates-el és szauna felöntésekkel színesítjük a napot.

Az aktív pihenést kedvelő vendégek számára fitness terem, ping pong asztal és squash pályája áll rendelkezésre. Ha esetleg nincs saját felszerelésük, az sem baj! A játékhoz ingyenesen kölcsönözhetnek squash/ping pong labdát és ütőt.

Vízitorna/Aqua aerobik 20 perc

Az alapvető aerobik óra kicsit módosított vízben végzett változata. Az órákon népszerű zenékre jó hangulatú koreográfiákkal találkozhatnak a vendégek.

Különböző intenzitású tornákat tartunk, melyek legfőbb jellemzője, hogy frissítenek, megmozgatják az izmokat. Idősebbeknek a nyújtó, átmozgató vízi tornát ajánljuk, mely lassú, nyugtató zenére történő könnyed mozdulatokkal lazítja el vendégeinket. Az aqua tornák legfőbb célja a felfrissülés, az izmok megnyújtása, a jó közérzet biztosítása.

Squash

A Lepence Spaban 1 felszerelt squash pályával várjuk kedves vendégeinket.

Pályabérlés díjai:

• ½ óra 2.000,- Ft

• 1 óra 3.500,- Ft

Fallabda játékszabályai:

Amikor a játékosok a pályára lépnek, az első játszma megkezdése előtt öt perc “felmelegítő” játék áll rendelkezésükre. Cél, hogy bemelegítsék a labdát és a játékosok magukat is bemelegítsék néhány ütéssel. A fallabdát két játékos játssza, az adogatás megkezdésével elkezdődik a játék.

Akkor nyeri meg a játékos a labdamenetet, ha ellenfele a tinre üti a labdát (0,45 cm-es sáv, a főfal legalján); ha a határvonalon kívülre üti a labdát; ha nem tud beleütni a labdába, mielőtt az másodszorra is pattanna a padlón. Az oldalsó és a hátsó falak használhatóak arra, hogy a labdát visszajuttassák a főfalra.

Fitness

Kondicionáló gépek

Fitness termünkben TechnoGym gépek állnak vendégeink rendelkezésére, amelyekkel mind az aerob, mind az anaerob edzést el tudják végezni.A kardioedzés során az aerob állóképesség – szív és érrendszeri/keringési állóképesség edzhető. A keringési állóképesség fitness szintje a minőségi életvitel fontos alkotóeleme.Az erőedzés, vagyis anaerob edzés egészségmegőrző és teljesítményfokozó hatású, hiszen nem csak az izomidegrendszer funkcionális teljesítőképességére hat pozitívan, hanem megfelelő adagolás mellett a többi szervrendszer, a légző rendszer, a szív és keringési rendszer és az anyagcsere folyamatok működését is előnyösen befolyásolja.

TechnoGym gépparkunk tartalmazza:

Futópad

Teremkerékpár

Ellipszis tréner

Komplett kondigép

Hasprés, hátizom és állítható padok

Kézisúlyzók

Fittball

Step pad

Gumikötél

Sport, Fitness

Die Gäste des Lepence Spa können sich jeden Tag in bunten Programmen entspannen.

In unserer Wellnessabteilung bereichern wir den Tag mit Wasserturnen, Pilates und Sauna Aufgüssen.
Für die Gäste, die die aktive Erholung bevorzugen, stehen ein Fitnesssaal und ein Squash Court zur Verfügung.

Mehr erfahren

Wasserprogramme

Die Gäste des Lepence Spa können sich jeden Tag in bunten Programmen entspannen.

In unserer Wellnessabteilung bereichern wir den Tag mit Wasserturnen, Pilates und Sauna Aufgüssen.
Für die Gäste, die die aktive Erholung bevorzugen, stehen ein Fitnesssaal und ein Squash Court zur Verfügung.

Mehr erfahren

Kinderprogramme

Unser Eichhörnchen Visi Spielhaus erwartet die Kleinen, die spielen, kolorieren oder zeichnen möchten Tag und Nacht im Stock -2.

Mehr erfahren