A Lepence Spa vendégei minden nap színes programok mellett pihenhetik ki fáradalmaikat.

Wellness részlegünkön vízitornákkal, pilates-el és szauna felöntésekkel színesítjük a napot.

Az aktív pihenést kedvelő vendégek számára fitness terem, ping pong asztal és squash pályája áll rendelkezésre. Ha esetleg nincs saját felszerelésük, az sem baj! A játékhoz ingyenesen kölcsönözhetnek squash/ping pong labdát és ütőt.

Vízitorna/Aqua aerobik 20 perc

Az alapvető aerobik óra kicsit módosított vízben végzett változata. Az órákon népszerű zenékre jó hangulatú koreográfiákkal találkozhatnak a vendégek.

Különböző intenzitású tornákat tartunk, melyek legfőbb jellemzője, hogy frissítenek, megmozgatják az izmokat. Idősebbeknek a nyújtó, átmozgató vízi tornát ajánljuk, mely lassú, nyugtató zenére történő könnyed mozdulatokkal lazítja el vendégeinket. Az aqua tornák legfőbb célja a felfrissülés, az izmok megnyújtása, a jó közérzet biztosítása.


Squash

A Lepence Spaban 1 felszerelt squash pályával várjuk kedves vendégeinket.

Pályabérlés díjai:

• ½ óra 2.000,- Ft

• 1 óra 3.500,- Ft

Fallabda játékszabályai:

Amikor a játékosok a pályára lépnek, az első játszma megkezdése előtt öt perc “felmelegítő” játék áll rendelkezésükre. Cél, hogy bemelegítsék a labdát és a játékosok magukat is bemelegítsék néhány ütéssel. A fallabdát két játékos játssza, az adogatás megkezdésével elkezdődik a játék.

Akkor nyeri meg a játékos a labdamenetet, ha ellenfele a tinre üti a labdát (0,45 cm-es sáv, a főfal legalján); ha a határvonalon kívülre üti a labdát; ha nem tud beleütni a labdába, mielőtt az másodszorra is pattanna a padlón. Az oldalsó és a hátsó falak használhatóak arra, hogy a labdát visszajuttassák a főfalra.

Fitness

Kondicionáló gépek

Fitness termünkben TechnoGym gépek állnak vendégeink rendelkezésére, amelyekkel mind az aerob, mind az anaerob edzést el tudják végezni.A kardioedzés során az aerob állóképesség – szív és érrendszeri/keringési állóképesség edzhető. A keringési állóképesség fitness szintje a minőségi életvitel fontos alkotóeleme.Az erőedzés, vagyis anaerob edzés egészségmegőrző és teljesítményfokozó hatású, hiszen nem csak az izomidegrendszer funkcionális teljesítőképességére hat pozitívan, hanem megfelelő adagolás mellett a többi szervrendszer, a légző rendszer, a szív és keringési rendszer és az anyagcsere folyamatok működését is előnyösen befolyásolja.

TechnoGym gépparkunk tartalmazza:

Futópad

Teremkerékpár

Ellipszis tréner

Komplett kondigép

Hasprés, hátizom és állítható padok

Kézisúlyzók

Fittball

Step pad

Gumikötél

Sport, Fitness

Guests of the Lepence Spa can unwind every day with versatile programmes.

Our Wellness unit offers aqua fitness, pilates, sauna seances.

A gym and a squash court are available for our sport-loving guests.

More

Aqua programmes

Guests of the Lepence Spa can unwind every day with versatile programmes.

Our Wellness unit offers aqua fitness, pilates, sauna seances.

A gym and a squash court are available for our sport-loving guests.

More

Programmes for children

Our Visi Squirrel Playhouse, which is located on the -2nd floor and is looking forward to cater to the needs of children who like to play, colour, and draw.

More