Masszázs árlista

Masszázsok

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer a betegségek megelőzésére és gyógyítására. A masszázs aktivizálja a paraszimpatikus idegrendszert, feloldja az izmok akaratlan feszülését. Erősödik a szervezet védekező képessége, az immunrendszer, regenerálódik egész szervezetünk.

bővebben

Testradírok

Az időjárás változásaira, a szolárium-, a napsütés-, a víz-, a légköri szennyeződések hatására bőrünk kiszáradással reagál. Hiába a sok vitamin, a folyadék pótlása, bőrünk száraz, fakó és fénytelen. A bőr kötőszöveteinek szükségük van a kívülről való táplálásra, kezelésre. Ráadásul a száraz bőr nyitott kapuként szolgálhat a mikroorganizmusok behatolására, elszaporodására. Bőrünknek 3 dologra van feltétlenül szüksége, hogy visszanyerje pompáját, ragyogását, egészségét : a hámlasztás,testradírozás, a hidratálás és a masszázs

bővebben

Csomagajánlatok

Day Spa csomagjainkkal lehetőséget biztosítunk a vendégeinknek a teljes körű kikapcsolódásra. Különböző csomagok állnak rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást a pihenésre és kikapcsolódásra.

bővebben

Etikett

Megkérjük kedves vendégeinket, hogy a kezelés megkezdése előtt 5 perccel szíveskedjenek megjelenni a wellness recepción. Időpont lemondás feltételei bővebben.

bővebben