Alternatív masszázsok

Minden olyan masszázsfajta, ami a nyugati típusúakon kívül esik. Más filozófiai alapokon nyugszanak általában, mint a nyugati masszázsok. A test energiáit használják fel és esetenként egyéb ingereket is alkalmaznak hozzá, például gyógyteákkal egészítik ki a masszázskezelést. Ide tartozik a thai és ayurvéda masszázs is.

bővebben

Relaxációs kezelések

A különböző jellegű masszázsokkal egyszerre hatunk a testre és a lélekre. A kezelések kiválóan alkalmasak a szervezet energiaforrásainak aktivizálására, testünk felfrissítésére vagy ellazítására, gondolataink harmonizálására. Kínálatunkból mindenki megtalálja az aktuális állapotának és hangulatának megfelelő kezelést, így támogatva egészségét és jó közérzetét.

bővebben

Stresszoldó, méregtelenítő masszázsok

A stresszoldó és méregtelenítő masszázsaink erősen végzett svéd típusú masszázsok. A masszázs nem csak az izmokat és a bőrt frissíti fel, hanem az idegrendszerre is jótékony hatással bír. Kínálatunkból mindenki megtalálja az aktuális állapotának és hangulatának megfelelő kezelést, így támogatva egészségét és jó közérzetét.

bővebben

Gyógymasszázsok

A masszázs a fáradt és sajgó izmok ellazításának egyik kitűnő módja. A kezelések betanult, rendszeres, rendezett és adagolt erejű kézi fogások sorozatából állnak, amelyet az erre a célra kiképzett személy, a gyógymasszőr végez.

bővebben

Testkezelések

Élvezze a gyümölcsök erejét!
Az érett gyümölcsökben található aktív hatóanyagok és a gyümölcs illata együtt biztosítják a tökéletes wellness élményt és javítják a vérkeringést.

bővebben