Alternatív masszázsok

Alternatív masszázsok

INDIAI ÁJURVÉDA MASSZÁZSOK:

Abhyanga gyógynövényes masszázs

A masszázs során a dosa típusnak megfelelő olajjal bekenik a testet és speciálisan előírt kézmozdulatokkal masszíroznak. Kedvező hatásai közé tartozik a jó étvágy, az egész napos frissesség, az éjszakai könnyű alvás, a jobb stressz tűrő képesség és mindenfelé mentális illetve fizikai fáradtság elűzése.

45 perc 11.000,- Ft

75 perc 15.000,- Ft


Indiai hátmasszázs

Segíti az energiaáramlást, ezáltal megakadályozza a levertségérzetet, betegségérzetet. A kezelés végére megszabadulhatnak a feszültségtől, boldognak, egészségesnek, energetikusnak érezhetik magukat.

35 perc 9.000,- Ft

Thai masszázsok:

Javasolt időtartam legalább 60 perc. Mesterdiplomával rendelkező thaiföldi hölgyek az akupresszúrás pontokat masszírozzák pontnyomásos technikával. A nyújtó és átmozgató mozdulatokat is tartalmazó masszázs a földön fekve, matracon történik. A masszázst nemcsak a kezükkel, hanem könyökükkel, alkarjukkal, térdeikkel és talpukkal is végzik a szakemberek. Biológiai hatás: a test és lélek harmóniájának megteremtése, regeneráló, frissítő, vérkeringés serkentő.

30 perc 8.000,- Ft

60 perc 13.000,- Ft

Thai masszázs/talp

30 perc 8.000,- Ft

60 perc 11.000,- Ft

Thai nyak-hát-váll masszázs

30 perc 7.000,- Ft

Kombinált thai masszázs – talp és test

90 perc 18.000,- Ft

Olajos thai masszázs

A speciális fogásokra épülő masszázs, 200 hatóanyagot - ásványi anyagokat, aminosavakat, enzimeket, illóolajokat - tartalmazó olajjal végzik mesterdiplomával rendelkező thaiföldi hölgyek. Biológiai hatás: a masszázs stimulálja a vérkeringést, az illóolajok pedig körül ölelik a testet, és felszívódva a bőrön át, valamint az orron át belélegezve hatnak. Segít a méregtelenítésben, erősíti az immunrendszert, a bőrt rugalmassá, selymessé teszi, a fáradt lelket felüdíti.

30 perc 9.000,- Ft

60 perc 15.500,- Ft

90 perc 18.000,- Ft


Megkérjük kedves vendégeinket, hogy a kezelés megkezdése előtt 5 perccel szíveskedjenek megjelenni a wellness recepción. Késés esetén a kezelés ideje ennek megfelelően rövidebb lesz, vagy teljes egészében elmarad.

Időpont lemondás az alábbiak szerint lehetséges:

- 24 órával a szolgáltatás megkezdése előtt kötbér megfizetése nélkül lemondható bármelyik kezelésünk.

- 24 órán belül, a szolgáltatás megkezdése előtt több mint 2 órával történő lemondás esetén a kezelés 50%-át terheljük.

- a szolgáltatás megkezdése előtt, 2 órán belüli lemondás esetén a szolgáltatás 100%-át terheljük.

Megértésüket köszönjük!