Testradírok

Testradírok

Az időjárás változásaira, a szolárium-, a napsütés-, a víz-, a légköri szennyeződések hatására bőrünk kiszáradással reagál. Hiába a sok vitamin, a folyadék pótlása, bőrünk száraz, fakó és fénytelen. A bőr kötőszöveteinek szükségük van a kívülről való táplálásra, kezelésre. Ráadásul a száraz bőr nyitott kapuként szolgálhat a mikroorganizmusok behatolására, elszaporodására.

Bőrünknek 3 dologra van feltétlenül szüksége, hogy visszanyerje pompáját, ragyogását, egészségét:

- Hámlasztás, testradírozás

- Hidratálás, vitaminok bejuttatása

- Masszázs

Testradírozás esetén a dörzsölő mozdulatok következtében gyorsul a bőr felületén lévő elhalt hámsejtek leválása és eközben fokozódik a mélyebben fekvő fiatalabb sejtek növekedése. Ez hozzájárul a bőr természetes rugalmasságának megőrzéséhez, a bőr tónusa ezáltal megváltozik. Az elhalt hámsejtek eltávolítása teltebbé és még szebbé teszi az új hámszövetet. Ha a bőr megszabadul az elszarusodott szövetektől, az antioxidánsok, öregedés gátlók, hidratálók könnyebben juthatnak be a bőrbe és fejthetik ki jótékony hatásukat.

Testradírok

Kecsketejes testradír

A kecskevaj évszázadok óta fontos szerepet játszik az alpesi régiók hagyományos gyógyászatában. Napjainkban ismét létfontosságú termék a naturopátiában, értékes összetevőinek köszönhetően! A sós testradír felgyorsítja a test megtisztulását és folyadékelvezetését. Az anyagcsere serken, a só mennyiség a sejtekben kiegyensúlyozódik. A vitaminokban és Q10 ko-enzimben gazdag Kurland® Kecsketejjel összekeverve mélyen hidratálja, és bársonyossá varázsolja a bőrt.

20 perc 3.500 Ft

Algás testradír

Az algás krém-peelinges testradír nem csak megújítja, de feszesíti, táplálja is a bőrt. A kezelés után hidratáltnak, frissnek fogja érezni bőrét.

20 perc 3.500 Ft

Cukorszemcsés testradír (választható illatok: csokoládés , áfonyás)

A cukorszemcsék kiválóan eltávolítják a bőr felszínéről az elhalt hámsejteket és egyéb szennyeződéseket, javítva a mikro keringést.

20 perc 3.500 Ft

Parajdi sós testradír

Olajos-sós peelingünk által megszabadulhat elhalt hámsejtjeitől. A Parajdi só ásványi anyag tartalma jó hatással van a bőrre, illatos olajunk táplálja, ragyogóvá teszi azt.

20 perc 2.500 Ft

Barnacukros testradír

A barna cukor szemcséi kíméletesen tisztítanak, a finom olaj pedig elvarázsolja vendégeink érzékeit, táplálja és feltölti a bőrt.

20 perc 2.500 Ft