Víziprogramok

Víziprogramok

A Lepence Spa vendégei minden nap színes programok mellett pihenhetik ki fáradalmaikat.

Wellness részlegünkön vízitornákkal és szauna felöntésekkel színesítjük a napot. Az aktív pihenést kedvelő vendégek számára fitness terem és squash pályája áll rendelkezésre. Ha esetleg nincs saját felszerelésük, az sem baj! Ütőt, labdát biztosítunk a játszani vágyóknak! A játékhoz ingyenesen kölcsönözhetnek squash/pingpong/tollas labdát és ütőt. Ezeken kívül még biliárd, csocsó és számos szabadidős kikapcsolódási lehetőség található.


VÍZITORNA/AQUA AEROBIK 20 PERC

Az alapvető aerobik óra kicsit módosított vízben végzett változata. Az órákon népszerű zenékre jó hangulatú koreográfiákkal találkozhatnak a vendégek.

Különböző intenzitású tornákat tartunk, melyek legfőbb jellemzője, hogy frissítenek, megmozgatják az izmokat. Idősebbeknek a nyújtó, átmozgató vízi tornát ajánljuk, mely lassú, nyugtató zenére történő könnyed mozdulatokkal lazítja el vendégeinket. Az aqua tornák legfőbb célja a felfrissülés, az izmok megnyújtása, a jó közérzet biztosítása.

VIZIJÁTÉK GYEREKEKNEK 20 PERC

A játék alkalmával a gyerekeknek játékosan fejlődik mozgásuk a vízben.

Különböző feladatokat kell teljesíteniük, mint a kavicsgyűjtés a medence aljáról, vagy éppen az úszó kupakok összeszedése.