Holt-tengeri lebegés

Holt-tengeri lebegés

Árak

30 perc 8.000 Ft

A Holt-tenger földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően távol van minden civilizációtól és mentes a környezet káros hatásaitól. Vizének sótartalma négyszer nagyobb, mint más tengereké, 10-szer több sót és 40-szer több magnéziumot tartalmaz.

Ez a só úgy tisztítja meg bőrét a felesleges zsírtól és az elhalt hámsejtektől, hogy közben nem szárítja ki bőrét viszont a természetes ásványi anyagok bejutnak szervezetébe. Élettani hatásaként javítja vérkeringését, felpezsdíti bőrét és a kezelést követően szép bőrképet ad.

A Holt-tengeri lebegés programokkal az alábbiakra gyakorolja jótékony és igazolt hatásait:
Méregteleníti a bőrt, enyhíti az izomlázat, izomfájdalmat, néhány héten belül csökkennek illetve teljesen eltűnhetnek a pikkelysömörös panaszok.

Izületi problémák, reuma, isiász és lumbágó esetén is hatásos a Holt-tengeri lebegés alkalmazása továbbá az izületekben felgyülemlett folyadék kivonásában is segítségünkre van ez által segítve a könnyebb mozgást, csökkenti a merevséget és a fájdalmat.


A lebegőkabin só összetétele

64%

Magnézium-szulfát-heptahidrát (Keserű só/ EPSOM só, vegytiszta só)

17%

Magnézium-szulfát ( Holt-tengeri só, fürdősó)

17%

Magnézium-szulfát (Himalaya só, fürdősó)


Megkérjük vendégeinket, hogy a kezelés megkezdése előtt 5 perccel szíveskedjenek megjelenni a wellness recepción. Késés esetén a kezelés ideje ennek megfelelően rövidebb lesz, vagy teljes egészében elmarad.

Időpontlemondás az alábbiak szerint lehetséges:

- 24 órával a szolgáltatás megkezdése előtt kötbér megfizetése nélkül lemondható bármelyik kezelésünk,

- 24 órán belül, vagy a szolgáltatás megkezdése előtt több mint 2 órával a kezelés 50%-át terheljük,

- 2 órán belül a szolgáltatás megkezdése előtt nem áll módunkban elfogadni lemondást, ebben az esetben a szolgáltatás 100%-át terheljük.

Felelőségvállalás

A szolgáltatás igénybevételéhez a vendég által helyszínen aláírt felelősségvállalási nyilatkozata szükséges.

felelősségvállalási nyilatkozat


Megértésüket köszönjük!