Spa :: Lepencespa

Rólunk

Spa egy belgiumi város, ahol már régen is gyógyfürdő volt, de a szó a latin eredetű és a "sanus per aquam" (egészség a víz által) rövidített formája, amely különös jelentőséggel bír Magyarországon, a termál és gyógyvizek országában.

bővebben

Medencék

A Thermal Hotel Visegrád közel 3.000m2 alapterületű Lepence Spa fürdőközpontja 7 medencével várja és szolgálja vendégei igényeit, melyek az Acapulco nyári strandmedence kivételével egész évben nyitva tartanak.

bővebben

Vízösszetétel

A lepencei víz közismerten összehúzó és gyulladáscsökkentő hatású víz, mely kalcium mellett magnéziumot és hidrogén-karbonátot, valamint viszonylag kis sókoncentrációjú alkaloidokat is tartalmaz. A termálmedencék mellett a sportolni vágyókat úszómedence, míg a kisebbeket gyermekmedence is várja.

bővebben

Szaunák, etikett

A szaunázás igazi felüdülés, felgyorsítja az anyagcserét, segít ellazulni, méregteleníti a szervezetet, tisztítja a légutakat, erősíti az ereket, megelőzi az érelmeszesedést és erősíti az immunrendszert. A pozitív hatásokat felöntésekkel lehet tovább javítani.

bővebben

Szauna felöntés

Minden szauna felöntés ideje alatt a szauna mester bent tartózkodik a vendégekkel a szaunában, fokozatosan hevíti fel a kabint az aromás ráöntésekkel a kályhára, ezzel garantálva a vendégek akklimatizálódását.

bővebben