Belépők

A Thermal Hotel Visegrád közel 3.000m2 alapterületű Lepence Spa fürdője 6 medencével várja és szolgálja vendégei igényeit. Fűtött külső és belső élményfürdő, gyermek medence, 2 ülő termálmedence, fűtött szabadtéri úszómedence, nyári-Acapulco napozómedence (szezonális), tepidárium és szauna park (2 finn szauna, gőzfürdő, illatos gőzkamra, aromakabin, 2 merülő medence, élményzuhanyzók, jégkút, infraszauna, natúr szauna)

bővebben

Sunday spa lunch

Jöjjön családjával, barátaival és töltse el vasárnap délutánját a Lepence Spa fürdőközpontunkban és falatozzon a Duna Étterem bőséges és ízletes kulináris választékából , majd tapasztalja meg a teljes kikapcsolódást és kényelmet wellness részlegünkön, melyet jól kiegészítenek a relaxációs kezelések.

bővebben

Day spa csomagok

Day Spa csomagjainkkal lehetőséget biztosítunk a vendégeinknek a teljes körű kikapcsolódásra. Különböző csomagok állnak rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást a pihenésre és kikapcsolódásra.

bővebben

Bérletek

A Thermal Hotel Visegrád közel 3.000m2 alapterületű Lepence Spa fürdője 6 medencével várja és szolgálja vendégei igényeit.

Tekintse meg bérlet ajánlatainkat!

bővebben