Kozmetika

Kozmetika

Előzetes bejelentkezés alapján


A tengeri hatóanyagokat tartalmazó THALGO kozmetikumok a nőknek és férfiaknak különösen kedveznek, mivel vitaminokban, ásványi anyagokban és fitohormonokban igen gazdagok. Rendben tartják a hormonális egyensúlyt, erősítik a női, illetve férfi „éntudatot” és különös szépítő hatással vannak a bőrre. Ezek a tengeri hatóanyagokban gazdag készítmények tökéletes biológiai rokonságban állnak a bőrrel.

Express beauty kezelés

Az expressz-arckezelés gyors segítség a stressz és a fáradtság nyomainak eltűntetésére. Egészségesen üdévé, ragyogóvá teszi a bőrt a tengeri algák hatásának köszönhetően.

A kezelés tartalma: arctej, peeling, tonizálás, szérum, masszázs

Tinédzser arckezelés

A tisztaságé az elsőbbség! Az aknés, gyulladt bőr speciális kezelést igényel. Ez a kezelés a bőr mélytisztítását teszi lehetővé, fertőtlenít és visszaállítja a zsíros bőr egyensúlyát.

A kezelés tartalma: arctej, peeling, tonizálás, tisztítás, fertőtlenítés, szérum, nyugtató pakolás

Vitalizáló kezelés

Manapság, amikor egyre nagyobb a kémiai, időjárási vagy éppen élettani stressz, a bőr egyre érzékenyebbé válik és fogékonyabb mindenféle irritációra. A bőr segítségére egy gyengéd, de hatékony vitalizáló és regeneráló kezelés siet, mely nyugtat, feszesít és tonizál.

A kezelés tartalma: arctej, peeling, tonizálás, szérum, ultrahang, masszázs, arcpakolás

Vitalizáló kezelés, tisztítással

A kezelés ugyan az, mint a vitalizáló és regeneráló kezelés, mely itt kibővül az arc tisztítással.

A kezelés tartalma: arctej, peeling, tonizálás, tisztítás, fertőtlenítés, szérum, ultrahang, masszázs, arcpakolásFérfi antistressz kezelés

Egy exkluzív Anti-age arckezelés, mely feltölti a bőrt értékes hatóanyagokkal, hidratál és regenerál. A kezelés során különös hangsúlyt helyezünk az általános jó közérzet koncepciójára, amely biztosítja a kifogástalan megjelenést, az egészséges, természetesen vonzó külsőt.

A kezelés tartalma: arctej, peeling, tonizálás, szérum, ultrahang, masszázs, pakolás

Férfi antistressz kezelés, tisztítással

<br>

A kezelés ugyan az, mint a Férfi antistressz kezelésnél, mely itt kibővül az arc tisztítással.

A kezelés tartalma: arctej, peeling, tonizálás, tisztítás, fertőtlenítés, szérum, ultrahang, masszázs, pakolás


COLD MARINE – Érzékeny bőr ápolása

Nyugtató, harmonizáló Anti-age kezelés. Függetlenül a bőr típusától – száraz, zsíros vagy kombinált – a bőr érzékeny lehet. Ez egy kényeztető kezelés, mely kompenzálja a bőr hiányait, visszaadja komfortérzetét. Különlegessége a koncentráltan nyugtató összetevőket tartalmazó termékcsalád, mely hatékonyan kezeli a legérzékenyebb bőröket is. Hatása: a bőr feltöltődik, csökken a pirossága, javul az ellenálló képessége.

A kezelés tartalma: arctej, peeling, tonizálás, szérum, ultrahang, masszázs, speciális arcmaszk

HYDRA MARINE– Intenzív hidratáló kezelés

Extra-hidratáló kezelés, mely a szél, a nap, a hideg levegő és a kemény víz szárító hatását ellensúlyozza. Az alulhidratált és mélyrétegi vízhiányos bőrt a biotechnológiával kifejlesztett aktív hatóanyagok eredményesen töltik fel. A kezelés után a hámréteg hidratáltsága optimalizálódik, a bőr pedig hihetetlenül sima és bársonypuha lesz.

A kezelés tartalma: arctej, peeling, tonizálás, szérum, hatóanyag-koktél ultrahanghoz, masszázs, pakolás, gumi-maszk

COLLAGEN SMOOTH –  Kollagén kisimító kezelés 25+

A Thalgo tengeri kollagén kezelés hatékony megelőző sorozat, a szépség megőrzéséért. Az arcbőr ragyogóvá válik, a bőr hidratált, regenerált lesz. Az első ráncok kisimulnak, elősegíti és erősíti az új kollagén rostok kialakulását, szintézisét.

A kezelés tartalma: arctej, peeling, tonizálás, kollagén szérum, hatóanyag-koktél ultrahanghoz, masszázs, kollagén-maszk

HYALURON FILLER –  Hialuronsavas feltöltő kezelés 35+

A hialuron kezelés a bőr legújabb kiváltsága: egy sorozat amely megállítja az időt, kifejezetten a károsodott bőrre, kivételes fiatalító hatással. Valamennyi termék gazdag, természetes aktív hatóanyagokban, melyek látványosan feltöltik és kisimítják az arcbőrt.

A kezelés tartalma: arctej, peeling, tonizálás, hialuron szérum, hatóanyag-koktél ultrahanghoz, masszázs, hialuron pakolás, kollagén-maszk

SILICIUM SUPER LIFTING –  Szilícium feszesítő kezelés 40+

A szilícium a Thalgo speciális lifting hatású kezelése. A szilícium a hialuronsavhoz hasonlóan bőrünk strukturális eleme, mennyisége a kor előrehaladtával jelentősen csökken, ezért pótlása rendkívül fontos. A lehető leghatékonyabb öregedésgátló kezelés, melynek eredménye a láthatóan fiatalosabb bőr!

A kezelés tartalma: arctej, peeling, tonizálás, szilícium szérum, hatóanyag-koktél ultrahanghoz, speciális masszázs, hialuron pakolás, kollagén-maszk

KOZMETIKA KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSAI

 • A kezelésekhez tisztítás, fertőtlenítés, összehúzás
 • Szempilla festés
 • Szemöldök festés
 • Szemöldök igazítás
 • Gyantázás térdig
 • Gyantázás teljes láb
 • Gyantázás karon
 • Gyantázás arcon (bajusz)
 • Bikini gyanta
 • Hónalj gyanta
 • Nappali smink
 • Alkalmi smink

Megkérjük vendégeinket, hogy a kezelés megkezdése előtt 5 perccel szíveskedjenek megjelenni a wellness recepción. Késés esetén a kezelés ideje ennek megfelelően rövidebb lesz, vagy teljes egészében elmarad.

Időpontlemondás az alábbiak szerint lehetséges:

- 24 órával a szolgáltatás megkezdése előtt kötbér megfizetése nélkül lemondható bármelyik kezelésünk,

- 24 órán belül, vagy a szolgáltatás megkezdése előtt több mint 2 órával a kezelés 50%-át terheljük,

- 2 órán belül a szolgáltatás megkezdése előtt nem áll módunkban elfogadni lemondást, ebben az esetben a szolgáltatás 100%-át terheljük.

Megértésüket köszönjük!